6 Ocak 2013 Pazar

metropol bunalımı,,,

herkese merhabalar.
tamam kabul metropolde yaşamak bi yerde harika.herşeye ulaşabiliyosun kolayca buluyosun vs vs. ama,,,
çok kalabalık. ne zamandır istiyodum ikeaya gitmeyi bugün muradıma erdim diye seviniyodum. aman YA RABBİ o nasıl bi kalabalıktı hiç zevk almadım. bi ara çığlık atasım geldi. nerdeyse olduğum yere oturup ağlayacaktım. sizin için güzel güzel fotoğraflar çekmek istedim ama o kadar kalabalıktı ki güzel sakin kareler yakalyamadım ki. ne mümkün yani. sadece çok istediğim bi kütüphane vardı onu çekebildim tam manasıyla olmasa da :( ha bi de metroya gittik bugün orda da yine aynı tabi nispeten daha sakindi orası bi de geçenlerde    
samanpazarına gitmiştim güzel kumaşlar gördüm ama ben orda da kendimi kaybedip fotoğraf çekmeyi unuttum :( şöyle istediğim gibi bi post yapamıcam anlaşılan.
bu kadar şikayetten sonra

bu hafta neler yaptım


öncelikle bohçamın pikosunu da çekip bitirdim tamamen





sonra samanpazarı ikea ve metroya gittim.




bu terlikleri üzerindeki snoppy ler için çektim sırf :) çok tatlı çocuk terlikleri vardı ama yaaa ;)

burdaki kumaşlardan hangisini alacağıma bi türlü karar veremedim ve hiç birini alamadan eve döndüm :) nasılım ama :P
 veeee lahana bebekler. çocukluğumuzun efsanesi. barbie den daha çok sevdiğim  missss kokulu bebişler
 çeşit çesit mumlar
işte istediğim kitaplık. büyüyünce alcam ;)

daha sonra daha fotoğraflı olcak ikea turum inşallah.
şimdilik hoşçakalın :)

7 yorum:

Unknown dedi ki...

kalabalık ama güzel:)
ne güzel şeyler görmüşsün gezmişsin
ben herseferinde hobi malzemeleri satan tek dükkana gidiyorum ve herseyin çokk pahalı olduğunu görünce sinirlenip geri dönüyorum:(

mehlika'nın bebekleri dedi ki...

ankara da şanslıyız o konuda. yani mekan açısından ama zevk alamıyosn. ben kalabalıklardan bıktım biraz da belki ondan. malzeme konusunda yardımcı olabilirim inşallah. yani istersen. kargo her yere gidiyo sonuçta. çok sıkışırsan söylemekten çekinme :)

EBRUCA RENKLER dedi ki...

merhaba. bende uzun süre istanbulda yaşadım şu anda samsundayım ama yaza ankaraya taşınacağız galiba.hareketli yere alıştımı zor geliyor küçük iller ankarayı merakla bekliyorum bende

EBRUCA RENKLER dedi ki...

elinize sağlık bu arada çalışmalarınız çok güzel.

mehlika'nın bebekleri dedi ki...

merhabalar ebru hanım istanbula kıyasla belki farklı ama kendine has bi hali vardır ankaranın. kalabalığa alışıksanız sever ve kısa zamanda buraya da alışırsınız inşallah :)güzel yorumunuz içinde ayrıca teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

Tekrar merhaba,
Ben de Ankarada'da ikamet ediyorumm.Samanpazarı vs demişsiniz,oraları gezmeye bayılırım.Bir de şu lahana bebekler,inanın o saçlarının kokusu şuan burnuma geldi.Nerde çektiniz o fotoğrafları acaba?Bir tane alsak fena olmaz herhalde?

mehlika'nın bebekleri dedi ki...

merhabalar :) ne güzel anakara da olmanız. evet samanpazarı çok güzel. bi de sulu han var küçükken annemle gitmiştim şimdilerde yine gitmek istiyorum :) o bebekleri metro da gördüm ikeanın karşısında ki metroda. önlerinden geçerken ne güzel kokuyodu kesinlikle görmelisiniz :)