10 Ocak 2013 Perşembe

sürpriz doğum günü :) veee teşekkürler

mehabalar yarın doğum günüm ama bir gün erken gerçekleşen sürpriz  istenilen etki ve sonuç açısından tam oldu :)
GÜNÜN ÖZETİ ,,,
aslında perşembe günleri hocamızın semineri olduğu için kurs olmuyodu biz yine de sınıf inekleri olarak (!) :) her hafta perşembeleri gidip çalışıyoruz bi kaç kişi. bugün de çıktım evden tam kursa yaklaştım bizimm kızları gördüm. el salladım. seslendim. gördüler beklerler derken bi anlık gafletimden faydalanıp ortadan kayboldular ( yani buzlu kaldırımda kaymayım diye yere baktığımda bildiğin kaşla göz arasında toz oldular)
sonra sınıfa girdim tam makinaya geçcem kapı açıldı veee sürpriiiz.


 çok mutlu oldum :) aybükem ve fatmam bana sürpriz yapmışlar. çok duygulandım. kardeşlerim canlarım sizi çok seviyorum. gerçekten sürpriz oldu. ayrıca bu kadar romantik olduğunuzu da bilmiyodm ;)
aslında dün ısrarla soruyolardı gelcenmi diye. anlamam lazımdı :) kimse beni şaşırtamaz diyodum.


- 2 sene önce de yine böyle  şaşırmıştım. bu vesileyle üniversite zamanından kalan cnım dostlarıma da teşekkür ederim. ayşem, tuba, ayşenur (aşommm) meryemcim şaziyecim. hepinizi çok özledim ve çok seviyorum. canım DOSTLARIM KARDEŞLERİM :) çok duygulandıııım :S -

neyse dönelim bugüne :) kızlar dün akşam akşam bu pasta ve kurabiyeler için uğraşmışlar. ve ilk kez yapmış ikisi de. yaşları biraz küçük de ama çok becerikliler. ellerine sağlık ikisinin deee :)








bunlar da hediyelerim :)
yıldız şeklinde olan salon takımı :) kasnakla yapılıyomuş. aybükeciğimin elleriyle yaptığı hediyesi. diğeri de fatmanın hediyesi eşarp açık halini koymadım eşarbın ama çok gzel çok zevkli bi eşarp. tekrar teşekkür ediyrm :)







işte böyle bi yılı daha bıraktık geride. hayır yaşlanmadım işteee :P 

AYRICA BUGÜN KURSTAN MELAHAT ABLANIN VE  OKULDAN ARKADAŞIM TUBACIĞIMINDA DOĞUM GÜNÜ. SİZ DE İYİ Kİ DOĞDUNUZ İYİ Kİ VARSINIZ SİZE VE KENDİME BİRLİKTE HAYIRLI Bİ ÖMÜR DİLİYORUM :)

6 Ocak 2013 Pazar

metropol bunalımı,,,

herkese merhabalar.
tamam kabul metropolde yaşamak bi yerde harika.herşeye ulaşabiliyosun kolayca buluyosun vs vs. ama,,,
çok kalabalık. ne zamandır istiyodum ikeaya gitmeyi bugün muradıma erdim diye seviniyodum. aman YA RABBİ o nasıl bi kalabalıktı hiç zevk almadım. bi ara çığlık atasım geldi. nerdeyse olduğum yere oturup ağlayacaktım. sizin için güzel güzel fotoğraflar çekmek istedim ama o kadar kalabalıktı ki güzel sakin kareler yakalyamadım ki. ne mümkün yani. sadece çok istediğim bi kütüphane vardı onu çekebildim tam manasıyla olmasa da :( ha bi de metroya gittik bugün orda da yine aynı tabi nispeten daha sakindi orası bi de geçenlerde    
samanpazarına gitmiştim güzel kumaşlar gördüm ama ben orda da kendimi kaybedip fotoğraf çekmeyi unuttum :( şöyle istediğim gibi bi post yapamıcam anlaşılan.
bu kadar şikayetten sonra

bu hafta neler yaptım


öncelikle bohçamın pikosunu da çekip bitirdim tamamen





sonra samanpazarı ikea ve metroya gittim.




bu terlikleri üzerindeki snoppy ler için çektim sırf :) çok tatlı çocuk terlikleri vardı ama yaaa ;)

burdaki kumaşlardan hangisini alacağıma bi türlü karar veremedim ve hiç birini alamadan eve döndüm :) nasılım ama :P
 veeee lahana bebekler. çocukluğumuzun efsanesi. barbie den daha çok sevdiğim  missss kokulu bebişler
 çeşit çesit mumlar
işte istediğim kitaplık. büyüyünce alcam ;)

daha sonra daha fotoğraflı olcak ikea turum inşallah.
şimdilik hoşçakalın :)